Sitter & laddar upp filmer på videofy, samtidigt som jag försöker hitta något intressant på tvn. Det går väl sisådär med det sistnämda.

Idag har inte varit en speciellt rolig dag. När Skruttis bur skulle städas så upptäckte mammi att hon blödde ur underlivet. Det var bara att kasta sig på telefonen & ringa till Slöinge (Hallands djursjukhus) där vi fick en akuttid kl 15.00, så det blev att svida om till andra kläder & åka dit.
Väl hos veterinären så fick vi träffa samma tjej som undersökte Maxi (rip) & hon sa direkt att Skruttis var så söt så. Det värmde mitt råttmammahjärta, ♥. Sedan blev det undersökning & veterinären misstänkte samma sak som jag; livmodersinflammation. Så nu har Skruttis ordinerats 0,25 mg Baytril 1 gång om dagen i 10 dagar & jag hoppas verkligen att det hjälper. Jag vill inte förlora mitt lilla Skrutt! Jag vet ju att hon är gammal (ca 2½ år) men hon är pigg, klar i huvudet, äter & dricker. Dock så sover hon väldigt mycket, men efter att ha levt att så långt råttliv, med en massa bus med kompisarna, så är det ju klart att man vill vila lite. Uttråkad är hon nog också, men vi försöker roa henne.
Hon verkar iallafall inte må dåligt av det som hände idag & tog snällt medicinen när vi gav henne den, så håll nu tummar (& tassar) för att hon blir frisk snart!

Annars så har jag inte hittat på så mycket, pratat lite med Martin i telefon om allt & inget samt sovit. Det var trevligt med ett telefonsamtal som förgyllde vardagens lite. Jag har känt mig lite osynlig den senaste tiden, har knappt fått sms eller någonting, så det här samtalet kom som ett brev på posten. Tack tack, ♥.