Usch, idag känner jag mig varken pigg eller pepp, ändå har jag orkat sminka mig & klä på mig vettiga kläder. Vart den energin kom ifrån har jag ingen aning om.

Lillkatten Nemi ligger & sover här hos mig & det är mysigt med lite sällskap. Hon gav mig till & med pussar innan, den lilla sötnosen, ♥. Det känns bra att ha någon att ta hand om, då får jag annat att tänka på än ångest & rakblad. Istället så blir det "dags att mata katten" & en massa pussar & gos, såklart. Hon känns som min lilla bebis som jag vill skydda ifrån allt ont.

Igår var det tandläkaren som gällde & eftersom jag åt innan bedövningen slutat verka så har jag numera ett sår på tungan. Det såg dock värre ut igår. & att äta pasta var hemskt svårt. Jag inbillade mig att jag dreglade hela tiden & munnen kändes dubbelt så stor. Det enda som dock syntes var att munnen var kanske ½ cm sne. Tokigt värre.

Nu kom mammi hem så om en stund ska vi bege oss till Maxi för att köpa cigg & hämta medicin. Jag vill ha på mig mina små söta Vans som jag köpte igår. 

Nu ska vi visst gå. Pusshej!